Serviciile noastre

Beneficiați de servicii complete, adaptate nevoilor

La ANSETT Logistics, veți găsi soluții reale, dincolo de servicii. Pentru noi, este prioritară adaptarea serviciilor la cerințele și nevoile unice ale clienților.

Livrare la timp

Satisfacția clienților

Tranzitări sigure și securizate

CONSULTANȚĂ MONITORIZARE Managementul lanțului de aprovizionare ASIGURARE DE SECURITATE
CONSULTANȚĂ MONITORIZARE Managementul lanțului de aprovizionare ASIGURARE DE SECURITATE
1.

Abordare globală

Între continente și piețe de desfacere: La ANSETT Logistics, nu suntem limitați de granițe. Rețeaua noastră globală garantează că mărfurile dvs. pot fi transportate fără probleme în toate regiunile, accesând atât piețele emergente, cât și centrele stabilite.

2.

Excelență feroviară

Esența moștenirii noastre: Logistica feroviară nu este doar un serviciu, ci și expertiza noastră. Cunoașterea profundă a sistemelor feroviare, atât cele vechi, cât și cele noi, ne permite să oferim soluții de transport feroviar de neegalat, adaptate la nevoile afacerii dumneavoastră.

3.

Inovare digitală

Exploatarea tehnologiei pentru o eficiență sporită: Investițiile noastre în platforme digitale și în tehnologie inteligentă asigură urmărirea în timp real, programarea eficientă și operațiunile optimizate. Alături de partenerii noștri, deschidem noi drumuri prin inovație tehnologică.

4.

Evoluție continuă

Adaptare, învățare, creștere: Peisajul logistic este în continuă evoluție, la fel ca și noi. La ANSETT Logistics, punem accentul pe îmbunătățirea continuă a serviciilor pe care le oferim, căutând cele mai eficiente modalități de execuție, pentru fiecare partener în parte.

Compania noastră

Dincolo de logistică: Crearea moștenirii Europei în domeniul transporturilor.

De la începuturile noastre umile din 2005, ANSETT Logistics a crescut și a devenit o piatră de temelie în transportul feroviar de marfă european. Proprietatea noastră privată ne-a permis să ne concentrăm exclusiv pe furnizarea de calitate. În fiecare industrie pe care am deservit-o, de la ciment la cereale, am lăsat un semn de excelență de neșters.

Dincolo de transportul sigur și eficient,, prioritatea noastră este încrederea pe care o putem oferi partenerilor care ne-au ales. De peste un deceniu, nume renumite precum STVA și Romcim ne-au încredințat bunurile lor. Fie că este vorba de transporturi feroviare de vagoane complete de la DACIA sau de livrări de ciment, angajamentul nostru rămâne de neclintit.

În timp ce rădăcinile noastre sunt bine ancorate în Europa, viziunea noastră este una globală.

Vedem o lume în care transportul nu este doar eficient, ci și fără cusur. Cu fiecare traseu pe care îl dezvoltăm, fie în România, în Europa sau în întreaga lume, ne străduim să redefinim ceea ce este posibil în logistică.

În esență, ne place să ne numim „cei care rezolvă probleme”. Fie că este vorba de provocarea de a transporta produse petrochimice în condiții de maximă siguranță sau de a asigura expedierea de mărfuri cu precizie, ne mândrim cu soluții personalizate, elaborate special pentru clienții noștri. Echipa noastră dedicată, cu o expertiză ridicată în proiectarea soluțiilor de transport feroviar și intermodal, este o dovadă a esenței noastre.

Cine suntem

ANSETT Logistics a participat activ la evoluția transportului feroviar de marfă și al soluțiilor integrate de transport european. Fiind la origine o întreprindere privată, am creat cu meticulozitate parteneriate și întreprinderi care se extind în toate industriile.

În istoricul nostru avem colaborări cu sectorul auto, printre care și un parteneriat notabil cu nume importante din industria cimentului din România, care a transportat mașini de la fabrica DACIA din Mioveni către Europa de Vest.

Implicarea noastră constantă în industriile cimentului, cerealelor și petrolului ne-a consolidat reputația și poziția pe piață, de-a lungul timpului. Deși rădăcinile companiei sunt în București, avem o prezență semnificativă în Viena, oferind, dincolo de rutele vaste de transport, prioritate inovației, fiabilității și excelenței în acest domeniu. Fiecare traseu parcurs cu ANSETT Logistics este o călătorie de încredere și moștenire.

Faceți cunoștință cu personalul nostru

În spatele fiecărei livrări de succes se află o echipă de profesioniști dedicați de la Ansett Logistics.

Alisson Taylor

Manager de echipă

Roger Craig

CEO

Allan Cooper

CTO

Contactează-ne

Alătură-te revoluției feroviare din Europa. Contactează-ne acum.

Ai un proiect în minte?

Nu ezita să spui

This site is registered on wpml.org as a development site.