Serviciile noastre

Servicii complete adaptate nevoilor dumneavoastră

La ANSETT Logistics, nu oferim doar servicii, ci și soluții complete. Abordarea noastră personalizată garantează că fiecare client primește soluția optimă, adaptată cerințelor sale unice.

Livrare la timp

Satisfacția clienților

Tranzitări sigure și securizate

CONSULTANȚĂ MONITORIZARE Aspecte legate de Lanțul de Distribuție ASIGURAREA PAZEI
CONSULTANȚĂ MONITORIZARE Aspecte legate de Lanțul de Distribuție ASIGURAREA PAZEI
1.

Abordarea globală a pietei

La ANSETT Logistics, nu suntem limitați de granițe. Rețeaua noastră globală garantează că bunurile dvs. pot fi transportate în siguranță, în toate regiunile, accesând atât piețele emergente, cât și centrele stabilite.

2.

Excelență feroviară

Esența tradiției noastre: Logistica feroviară nu reprezintă doar un serviciu, ci și expertiza noastră. Intelegerea profundă a sistemelor feroviare, atât cele vechi, cât și cele noi, ne permite să oferim soluții de transport feroviar de neegalat, adaptate nevoilor afacerii dumneavoastră.

3.

Inovare digitală

Valorificarea tehnologiei pentru o eficiență sporită: Investițiile noastre în platforme digitale și în tehnologie inteligentă asigură urmărirea în timp real, programarea eficientă și operațiunile optimizate. Rămânem în top cu abordarea noastră axată pe tehnologie.

4.

Evoluție continuă

Adaptare, învățare, dezvoltare: Trendul logistic este în continuă evoluție, la fel și personalul ANSETT Logistics. Credem în îmbunătățirea continuă a serviciilor noastre și căutăm în permanență modalități inovatoare de a veni în întâmpinarea nevoilor afacerii dumneavoastră.

Compania noastră

Dincolo de logistică: Crearea moștenirii Europei în domeniul transporturilor.

De la începuturile noastre umile din 2005, ANSETT Logistics a crescut și a devenit o piatră de temelie în transportul feroviar de marfă european. Proprietatea noastră privată ne-a permis să ne concentrăm exclusiv pe furnizarea de calitate. În fiecare industrie pe care am deservit-o, de la ciment la cereale, am lăsat un semn de excelență de neșters.

Dincolo de transportul sigur și eficient,, prioritatea noastră este încrederea pe care o putem oferi partenerilor care ne-au ales. De peste un deceniu, nume renumite precum STVA și Romcim ne-au încredințat bunurile lor. Fie că este vorba de transporturi feroviare de vagoane complete de la DACIA sau de livrări de ciment, angajamentul nostru rămâne de neclintit.

În timp ce rădăcinile noastre sunt bine ancorate în Europa, viziunea noastră este una globală.

Vedem o lume în care transportul nu este doar eficient, ci și fără cusur. Cu fiecare traseu pe care îl dezvoltăm, fie în România, în Europa sau în întreaga lume, ne străduim să redefinim ceea ce este posibil în logistică.

În esență, ne place să ne numim „cei care rezolvă probleme”. Fie că este vorba de provocarea de a transporta produse petrochimice în condiții de maximă siguranță sau de a asigura expedierea de mărfuri cu precizie, ne mândrim cu soluții personalizate, elaborate special pentru clienții noștri. Echipa noastră dedicată, cu o expertiză ridicată în proiectarea soluțiilor de transport feroviar și intermodal, este o dovadă a esenței noastre.

Cine suntem

ANSETT Logistics a participat activ la evoluția transportului feroviar de marfă și al soluțiilor integrate de transport european. Fiind la origine o întreprindere privată, am creat cu meticulozitate parteneriate și întreprinderi care se extind în toate industriile.

În istoricul nostru avem colaborări cu sectorul auto, printre care și un parteneriat notabil cu nume importante din industria cimentului din România, care a transportat mașini de la fabrica DACIA din Mioveni către Europa de Vest.

Implicarea noastră constantă în industriile cimentului, cerealelor și petrolului ne-a consolidat reputația și poziția pe piață, de-a lungul timpului. Deși rădăcinile companiei sunt în București, avem o prezență semnificativă în Viena, oferind, dincolo de rutele vaste de transport, prioritate inovației, fiabilității și excelenței în acest domeniu. Fiecare traseu parcurs cu ANSETT Logistics este o călătorie de încredere și moștenire.

Faceți cunoștință cu personalul nostru

În spatele fiecărei livrări de succes se află o echipă de profesioniști dedicați de la Ansett Logistics.

Alisson Taylor

Manager de echipă

Roger Craig

CEO

Allan Cooper

CTO

Conectați-vă Astăzi

Alăturați-vă performanței transportului feroviar din Europa. Contactați-ne acum.

Aveți un proiect în minte?

Nu ezitați să spuneți